
تحقیق بانکداری الکترونیک در ایران
فرمت فایل دانلودی: .DOCفرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 43
حجم فایل: 523 کیلوبایت
قیمت: 7500 تومان
توضیحات:
چکیده:
نقش و حساسيت مدیریت امور مالي و اعتباري و ارائه خدمات متناسب با نيازهاي مختلف اقشار جامعه از اهداف کلان سياستگذاري امروز کشورمان ميباشد براي تحقق اهداف فوق پرداختن به نظام بانکي کارآمد و پيشرفته و مبحث بانکداري الکترونيکي اجتنابناپذير ميباشد.
بديهي است که براي توسعه تجارت الکترونيکي در کشور، ورود به بازارهاي جهاني، عضويت در سازمانهايي نظير سازمان تجارت جهاني و داشتن نظام کارآمد بانکي از الزامات اساسی به شمار ميرود. توسعه بانکداري الکترونيکي مستلزم برخورداري از زيرساختهاي مناسب فني، اقتصادي و نيروي انساني ميباشد و براي حصول اين اهداف تأمين بسترسازي مناسب براي استقرار بانکداري الکترونيکي ضروري مينمايد.
در دو دهة گذشته تجارت الکترونيکي در کشورهاي پيشرفته و درحال توسعه رشد فرايندهاي داشته است. تجارت الکترونيکي، احتياج به نظام پرداخت الکترونيکي پيشرفته دارد. بانکداري الکترونيکي از زماني که مسئله تجارت الکترونيکي مطرح شد داراي اهميت ويژهاي گرديده است به طوري که افراد بدون مراجعه به شعب بانکها و فقط با استفاده از خطوط پر سرعت مخابراتي به بانکها وصل شده و با اشاره چند کليد ميتوانند پول از حساب خود دريافت نموده و يا به هر بانکي در هر کشوري منتقل نمايند. شيوه فوق بطور 24 ساعته و طي تمامي روزهاي سال فعال بوده و افراد بدون هيچگونه محدوديتي امکان دسترسي به پول خود را داشته و دارند.
بنابراين در اين تحقيق به بانکداري الکترونيکي و چگونگي توسعة آن ميپردازيم سپس به طور تخصصي در مورد ايران، بحث ميشود و مشکلاتي که در راه رسيدن به بانکداري الکترونيکي وجود دارد را بررسي ميکنيم.
فهرست مطالب:
چکيده
مقدمه
تاريخچة بانکداري الکترونيکي
تفاوت بين بانکداري الکترونيک و بانکداري کاغذي
شيوه هاي توسعه بانکداري الکترونيکي
پيشنيازهاي بانکداري الکترونيکي
منافع بالقوه بانکداري الکترونيکي
مراحل استقرار نظام بانکداري الکترونيکي
مديريت خطر (ريسک) در بانکداري الکترونيکي
انواع کارت هاي بانکي
روش هاي پرداخت الکترونيکي
ترکيه و بانکداري الکترونيک
بانکداري اسلامي الکترونيکي
قابليت هاي بانکداري الکترونيکي
بررسي صنعت بانکداري در ايران
جايگاه ايران در طبقه بندي جهاني
وضعيت خودپردازي، پوز و کارت بانکي تا انتهاي سال 1386
جايگاه بانکها، بانک مرکزي و مشتريان در توسعه بانکداري الکترونيک
پيش نيازهاي موج سوم بانکداري در ايران
بانکداري الکترونيکي و چالش هاي فراروي مديران
برنامه اجرایي سند توسعه بانکداري نوين
ضرورت تغيير در برنامه اجرايي بانکداري يکپارچه
نتيجه گيري
منابع و مآخذ

پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
آویشو بانکداري ,الکترونيکي ,توسعه ,تجارت ,بانکي ,نظام ,بانکداري الکترونيکي ,توسعه بانکداري ,بانکداری الکترونیک ,تجارت الکترونيکي ,تحقیق بانکداری ,ت منبع
درباره این سایت